1239765_76322742

Som una institució de professionals psicoterapeutes independents, d’àmplia formació universitària (mèdica, psicològica, biològica i humanista).

Estem especialitzats en formació i progrés personal, la qual cosa ens permet desenvolupar-la en forma de Psicoteràpia Humanista-Cognitiva.

Desenvolupem la nostra tasca en tots aquells temes i àrees que suposin una ajuda i un posterior creixement interior personal.

La nostra professió va dirigida a les persones que precisin afrontar alguna situació, o estat complex de la seva vida, que presenta dificultats de tipus emocional que dificultin la seva adaptació en la seva vida diària.

També ens orientem a reforçar o millorar objectius personals específics per a un major enfortiment interior de la persona sol·licitant.

Així, doncs, sostenim i acompanyem processos personals que requereixin una intervenció psicològica: desorientació vital, falta de recursos personals, dificultats diverses de tipus adaptatiu, situacions precàries d’autoestima, i estats vitals de desemparament emocional.

NOSALTRES

IDEARI

 

Leave a reply